Back to Top
Branche kijkt tevreden terug op FireSafety & Security Event

De vraag naar beveiligingsoplossingen wordt zo complex, dat één enkel bedrijf deze allang niet meer alleen kan leveren. Daarom is samenwerking onmisbaar voor goede beveiliging. Het stimuleren van samenwerking was dan ook het motto van de tweede editie van het FireSafety & Security Event, dat maar liefst 5200 beveiligingsprofessionals bijeen bracht.

Tijdens de twee dagen van het FireSafety & Security Event 2023 stonden 900 experts van 121 exposerende bedrijven en andere organisaties klaar om de 4300 bezoekers welkom te heten en van informatie te voorzien. En dat is goed, want kennisuitwisseling en samenwerking wordt belangrijker dan ooit. Wat dat betreft was de openingshandeling misschien wat minder toepasselijk. Daarbij werd de keten die verbinding kan symboliseren juist doorgeknipt.

Het doorknippen van de keten kon natuurlijk ook worden uitgelegd als het wegnemen van de barrières tussen de verschillende veiligheidssectoren en het verlenen van toegang tot het evenement waar gastvrijheid en laagdrempeligheid de belangrijkste kenmerken zijn. Want dat heeft de organisator goed begrepen. Een vakbeurs hoeft niet alleen informatief en zakelijk te zijn. Het mag ook best leuk worden gemaakt om het evenement te bezoeken. Het resultaat is dat het FireSafety & Security Event tegen alle vakbeurstrends in een flinke groei doormaakt.

Bron: BeveiligingNieuws